5. CAN BERNADES

Benvolguts veïns i veïnes,

El passat divendres 9 d’abril va finalitzar el període d’exposició pública de la modificació Puntal del Pla Especial de Can Bernades aprovada al ple municipal del 18 de Febrer per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Masnou format per ERC + PSC.

Ens complau informar-vos, que en temps i forma, han estat presentades les al·legacions corresponents per a fer front a la modificació de l’esmentat pla i per tant es deixi sense efecte la seva tramitació. Les podeu trobar adjuntes:

Alegacions-Bell-Resguard

Alegacions-cases-Josep Pla

Informe-econòmic

A més a més, han estat presentats per part de les tretze comunitats que conformen el conjunt residencial de Bell Resguard els pertinents escrits d’al·legats a mode de resum de les esmentades al·legacions.

Hem de felicitar al nostre equip de juristes i alhora felicitar-nos tots, ja que a pesar de les dificultats anunciades en el seu dia de disposar només de trenta dies naturals, ha estat possible presentar-les dins el termini establert. També és important destacar, com podreu apreciar amb la seva lectura, que es tracta d’unes al·legacions minucioses, rotundes i raonades.

Durant les properes setmanes, veurem quin camí pren el consistori respecte a aquestes al·legacions i si cal emprendre alguna mobilització social.

Us recordem que és important seguir fent arribar el format curt d’al·legacions individuals que vau rebre el passat dijous dia 8 d’Abril. Ho podeu fer de manera telemàtica o bé de manera presencial a l’OAC de l’Ajuntament. Si no us hi podeu desplaçar, podeu passar per administració a omplir una butlleta i mirarem de fer el possible per fer-les arribar a l’ajuntament.

Seguirem informant tan bon punt tinguem noves dades per oferir-vos i amb les noves passes a seguir el propòsit de les quals no és cap altre que avançar en el nostre objecte. Un cop més, us agraïm la vostra confiança.

La comissió de seguiment de Can Bernades