6. CAN BERNADES

Seguim puntualment la informació de les actuacions que la Comissió de Seguiment de Can Bernades estan duent a terme i preocupats per la importància del tema, us informem que el passat dijous 22 d’abril, data en la qual es va celebrar el ple municipal ordinari del mes d’abril, vam presentar una pregunta a l’equip de govern sobre la modificació de Can Bernades.

En aquesta pregunta, vam traslladar a l’equip de govern de l’Ajuntament del Masnou la voluntat d’explorar la via del diàleg tal i com ells havien manifestat en alguna ocasió.

Ara bé, abans de començar un diàleg llarg i complex, aquest ha de comptar amb el temps suficient i no pas estar sotmès a un escenari de pressió temporal on la idea inicial de l’Ajuntament era donar resolució a les nostres al·legacions, i alhora aprovar provisionalment la modificació del pla de Can Bernades, durant el ple municipal de maig.


Ens complau informar-vos que la resposta va ser positiva. En el mateix ple, l’Ajuntament es va comprometre a posposar l’aprovació provisional prevista pel ple municipal de maig.

Aquest fet, permetrà a les dues parts, disposar del temps suficient per a explorar la ja mencionada via del diàleg.

Entenem que el més idoni ara mateix és veure quin recorregut te el diàleg i deixar com a última opció la dels tribunals, als quals sempre hi estarem a temps de recórrer.

A continuació, els deixem un link al clip de 3 minuts de l’esmentat ple on es va tractar la nostra pregunta:


https://www.youtube.com/watch?v=aqWbSvtEWWI

Rebeu una cordial salutació.