Exposició de pintura: Obra Quotidiana

Obra d’ Antoni Iniesta

Lloc:  Sala Exposicions del Centre Cultural Calisay

Adreça:  Riera del Pare Fita, 31 08350 Arenys de Mar

Durada:  fins al 30 de maig de 2021

Horaris de visita:

Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes i diumenges d’11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

INFORMACIÓ EXPOSICIÓ

Aquesta col·lecció de quadres, dividida en mirades, nus, marines i paisatges, és el conjunt d’una manera d’expressar-me. Expressar-me a través del color ha estat sempre la meva manera de dir, la meva manera d’explicar. Cada obra sorgeix a vegades d’un record, d’una experiència o d’un sentiment.

La meva afició a la mar, a la vela, ha fet que els meus quadres es vesteixin de veles en aquest mar tan nostre, que és el Mediterrani… és EL LLENGUATGE DE LES MEVES OBRES.

Antoni Iniesta