Fes-te soci

L’objectiu principal de l’A.VV. és contribuir a la bona convivència tant dins del Bell Resguard com amb l’entorn. Per a això, per una banda promou activitats socials, culturals, festives, esportives, etc. i d’una altra exerceix de representant dels veïns davant l’administració i altres institucions.

A l’associació donem la benvinguda a tota aquella persona que vulgui aportar idees, col·laborar donant un cop de mà, participar en les nostres activitats o que simplement vulgui estar informat de tot allò que fem. L’Associació de Veïns Bell Resguard està oberta a tota aquella persona que visqui al nostre barri, propietaris i inquilins.

 

Participa en les activitats

L’Associació organitza diverses activitats durant tot l’any pensades per a tothom, des dels més menuts fins als més savis. Promovem activitats socials, culturals, festives i esportives. Per tal de poder-les posar en marxa necessitem persones disposades a ajudar en la mesura que pugui. La diversió i bona companyia està assegurada.

Si tens alguna idea o si vols organitzar una nova activitat, posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’escoltar la teva proposta.

 

Tu hi tens molt a dir

Ser soci et permetrà participar amb veu i vot a les assemblees que es convoquin i contribuir a reforçar la xarxa de participació i dinamització del barri. L’associació no només organitza activitats sinó que també ens representa davant institucions com l’ajuntament. Com més associats siguem, més força tindran les nostres demandes o peticions i se’ns escoltarà amb més atenció.

També pots aportar el teu punt de vista en les diverses accions que s’estan duent a terme o pots fer noves propostes.

 

Formulari d’inscripció quota familiar (0€)    En cumplimiento de lo establecido en la L.O. 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos quedarán incorporados en un fichero de titularidad de A.V. Bell Resguard, con la finalidad de mantenerle informado sobre todas las actividades que se realizen. A.V. Bell Resguard asume el compromiso de tratar sus datos con la misma confidencialidad, adoptando para ello las medidas de seguridad legalmente establecidas, y a no ceder ni compartir con otras entidades o empresas ajenas a A.V. Bell Resguard dichos datos. Asimismo, le informamos que podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición, dirigiéndose al correo o al buzón de la Asociación: info@avbellresguard.com o al buzón de la Asociación (C/Joan Carles I nº7 - local de administración).