II Taula de treball sobre Seguretat Ciutadana

La passada setmana, el dia 3 de setembre, va tenir lloc la II Taula de treball sobre seguretat ciutadana, de la que formem part juntament amb altres associacions veïnals i comercials.

Com vam explicar a la nostra web:  nota informativa del dia 1 de setembre les accions principalment tractades a la Taula van encaminades a coordinar els esforços de l’Ajuntament,  forces de seguretat , judicatura i veïns per combatre la inseguretat que ha patit el poble i que cal seguir treballant per que no es torni a produir.

Per fer possible tenir èxit en l’objectiu de reduir al màxim la delinqüència  caldrà tenacitat i fermesa, si bé no exclusivament per la via policial i sí, també, des d’un significatiu esforç de coordinació i inversió de l’ajuntament entre seguretat ciutadana i serveis socials per aconseguir tenir un més ampli coneixement de la situació a la vegada que és busquen solucions d’acollida, d’assistència de col·lectius ubicats en zones o habitatges de manera irregular. No menys important serà l’augment de les  inversions en alguns carrers i espai públics del poble per millorar la il·luminació i col·locar càmeres de videovigilància.

Tots aquest punts van se tractats en la mencionada reunió de manera oberta i compromesa.