Carta del president

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de la A.V.V. de Bell Resguard.

En el meu nom i en el de les meves companyes de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Bell Resguard, us dono la benvinguda a la nostra nova pàgina web, fins avui en període de proves.

Hem cregut convenient forçar el seu naixement a causa de la situació en la qual ens trobem.

L’anterior Carta de benvinguda anava acompanyada d’una sèrie de propostes i idees que han quedat congelades i que desitgem poder reactivar, en un futur pròxim, i portar-les a terme amb l’ajuda de tots.

El principal propòsit de llançar la nostra web en aquests moments obeeix a la il·lusió i desig de ser-vos útils i millorar la comunicació entre tots nosaltres. No pretenem inundar-vos de notícies, tot el contrari. El nostre principal objectiu és oferir una plataforma veïnal ben informada a la qual puguem acudir en qualsevol moment i on trobar notícies contrastades i de qualitat.

Som conscients que la nostra capacitat és limitada, però pensem que amb la vostra ajuda, entusiasme i implicació aconseguirem un Bell Resguard del qual tots ens sentim orgullosos.

Finalment no em puc acomiadar sense fer referència a la pandèmia coneguda com COVID-19, que hem patit i que segueix sent una amenaça terrible, molts hem perdut familiars o amics, altres han patit o estan patint les seqüeles del coronavirus i molts seguim molt preocupats per culpa de la incertesa que provoca aquesta malaltia, per tant atots ànims i força.

Fins molt aviat, rebeu una forta abraçada.,
Eduard Gisbert i Amat

Carta del presidente

En mi nombre y en el de mis compañeras de la Junta Directiva de la Asociación de Vecinos de Bell Resguard, os doy la bienvenida a nuestra recién creada página web, hasta hoy en periodo de pruebas.

Hemos creído conveniente forzar su alumbramiento debido a la situación actual en la que nos encontramos.

La anterior Carta de bienvenida iba acompañada de una serie de propuestas e ideas que han quedado congeladas y que deseamos poder reactivar, en un próximo futuro, y llevarlas a buen fin con la ayuda de todos.

El principal propósito de lanzar nuestra web en estos momentos obedece a la ilusión y deseo de seros útiles y mejorar la comunicación entre todos nosotros. No pretendemos inundaros de noticias, todo lo contrario. Nuestro principal objetivo es ofrecer una plataforma vecinal bien informada a la que podamos acudir en cualquier momento y donde encontrar noticias contrastadas y de calidad.

Somos conscientes de que nuestra capacidad es limitada, pero pensamos que con vuestra ayuda, entusiasmo e implicación conseguiremos un Bell Resguard del que todos nos sintamos orgullosos.

Finalmente no me puedo despedir sin hacer referencia a la pandemia conocida como Covidien-19, que hemos sufrido y que sigue siendo una amenaza ha sido terrible, muchos hemos perdido familiares o amigos, otros han sufrido o están sufriendo las secuelas del coronavirus y muchos seguimos muy preocupados por culpa de la incertidumbre que provoca esta enfermedad, por lo tanto a todos ánimos y fuerza.

Hasta muy pronto, recibid un fuerte abrazo.

Eduard Gisbert Amat

L’associació

Bell Resguard neix com una nova urbanització en el cantó oest del Masnou, el 1991.

Després de la construcció dels 11 edificis que formen el Bell Resguard, els propietaris van constituir l’associació de veïns per promoure activitats en la comunitat i unificar criteris en la conservació de l’urbanització.

 

Representació institucional

  • Consell de la Vila
  • Comissió de Civisme
  • Comunitat de Propietaris

 

Estatuts

Per a una bona convivència i entesa entre els veïns s’han redactat uns estatuts, on queden reflectits els drets i deutes que assumeix l’associació.

 

La Junta Directiva 2018/2020

La Junta directiva encarregada del bon funcionament, la preparació i l’administració de fons comuns, es va constituir el passat 12 de desembre de 2018, segons consta a l’ Acta de l’ Assemblea General Extraordinària celebrada a la mencionada data.

Els membres de la nova Junta Directiva i els càrrecs que exerceixen són els següents:

Presidència: Eduard Gisbert Amat
Secretaria: Maria Àngels Mercader i López
Tesoreria: Dolors Batlle Meler
Vocalia d’ activitats festives: Cary Abós Pérez
Vocalia d’ activitats culturals: Araceli Caballero de la Torre

Història

La finca Bell Resguard va ser promoguda per Romà Fabra i Puig i la seva esposa Marcel·lina Monteys, actualment està formada per tres espais diferenciats: el palauet, el jardí romàntic o parc del Llac, i el mirador.

El palauet conegut com a Casa del Marquès es va construir entre 1902 i 1904 com a residència d’estiueig. És un edifici d’estil neoclàssic francès, obra de l’arquitecte barceloní Salvador Vinyals i Sabaté. Confiscada, seu del Laboratori Confederal d’Experimentació, i bombardejada durant la Guerra Civil, passa a mans municipals l’any 1989.

El parc del Llac, annex a la casa, destaca pel petit estanc central i la cova amb un salt d’aigua. El mirador, proper a la carretera nacional, consisteix en una àmplia balustrada que ofereix una vista magnífica sobre el mar.

Roman Fabra i Puig pertanyia a una estirp de polítics i industrials vinculadors a les Filatures Fabra i Coats. Fou un gran mecenes en el municipi i l’any 1922 el rei Alfons XIII li concedí el títol de marquès del Masnou.

Actualment el palauet acull el Centre d’Empreses Casa del Marquès, mentre que el parc del Llac i el mirador del Bell Resguard són parcs públics.

Fes-te soci

L’objectiu principal de l’A.VV. és contribuir a la bona convivència tant dins del Bell Resguard com amb l’entorn. Per a això, per una banda promou activitats socials, culturals, festives, esportives, etc. i d’una altra exerceix de representant dels veïns davant l’administració i altres institucions.

A l’associació donem la benvinguda a tota aquella persona que vulgui aportar idees, col·laborar donant un cop de mà, participar en les nostres activitats o que simplement vulgui estar informat de tot allò que fem. L’Associació de Veïns Bell Resguard està oberta a tota aquella persona que visqui al nostre barri, propietaris i inquilins.

 

Participa en les activitats

L’Associació organitza diverses activitats durant tot l’any pensades per a tothom, des dels més menuts fins als més savis. Promovem activitats socials, culturals, festives i esportives. Per tal de poder-les posar en marxa necessitem persones disposades a ajudar en la mesura que pugui. La diversió i bona companyia està assegurada.

Si tens alguna idea o si vols organitzar una nova activitat, posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’escoltar la teva proposta.

 

Tu hi tens molt a dir

Ser soci et permetrà participar amb veu i vot a les assemblees que es convoquin i contribuir a reforçar la xarxa de participació i dinamització del barri. L’associació no només organitza activitats sinó que també ens representa davant institucions com l’ajuntament. Com més associats siguem, més força tindran les nostres demandes o peticions i se’ns escoltarà amb més atenció.

També pots aportar el teu punt de vista en les diverses accions que s’estan duent a terme o pots fer noves propostes.

 

Formulari d’inscripció quota familiar (0€)    En cumplimiento de lo establecido en la L.O. 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos quedarán incorporados en un fichero de titularidad de A.V. Bell Resguard, con la finalidad de mantenerle informado sobre todas las actividades que se realizen. A.V. Bell Resguard asume el compromiso de tratar sus datos con la misma confidencialidad, adoptando para ello las medidas de seguridad legalmente establecidas, y a no ceder ni compartir con otras entidades o empresas ajenas a A.V. Bell Resguard dichos datos. Asimismo, le informamos que podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición, dirigiéndose al correo o al buzón de la Asociación: info@avbellresguard.com o al buzón de la Asociación (C/Joan Carles I nº7 - local de administración).