Obres a la carretera d’Alella (BP-5002)

A partir de dillus 23 de maig i durant dues setmanes aproximadament, es tallarà el trànsit del tram inferior del carril sentit mar de la carretera d’Alella (BP-5002), entre el carrer de Rosa Sensat i l’N-II. El tall no afectarà el sentit en direcció a Alella.

El tall serà efectiu de dilluns a divendres, de 9.30 a 18 h, que és l’horari de treball de les obres que s’han de fer. Fora d’aquest tram horari i durant els caps de setmana, es podrà circular amb normalitat.

Les línies d’autobús 644 (Alella-Vallromanes-Barcelona) i 646 (urbanitzacions d’Alella-el Masnou) modificaràn el seu recorregut dins l’horari del tall.

L’itinerari alternatiu per als vehicles, que estarà senyalitzat sobre el terreny, serà el següent: 

  • Sentit carretera N-II: carrer de Rosa Sensat – carrer de Llaüt – carrer de la Nau – carrer del Galió – carrer de Pere-Jordi Bassegoda i Musté – N-II
  • Sentit Alella: Es manté el sentit muntanya de la circulació entre la carretera N-II i el carrer de Rosa Sensat.
  • L’accés al port esportiu es farà des de la carretera N-II i tant l’entrada com la sortida es farà pel carril del sentit d’Alella.

Aquest tall de trànsit és degut a les obres de millora dutes a terme per la Diputació de Barcelona per millorar la seguretat viària.

Si necessiteu més informació o aclariment, podeu contactar amb l’Oficina de Mobilitat, al telèfon 93 557 17 00, o amb la Policia Local 93 555 22 44.

Més informació