Suspensió Festes d’Estiu 2021

En primer lloc, volem expressar el nostre suport a tots els veïns de Bell Resguard i del Masnou que s’han vist afectats per aquesta nova ona de la Covid-19 i els desitgem una ràpida recuperació.

A causa d’aquesta situació, ens hem vist obligats a suspendre o, més ben dit, a ajornar les Festes d’Estiu que anàvem a celebrar el 23 al 25 de juliol. Si res ho impedeix, el nostre propòsit seria que tinguessin lloc del 3 al 5 de setembre. Us animem a continuar inscrivint-vos en les diferents activitats programades. Podeu fer-ho en les fulles que, a aquest efecte, estan a la guingueta de la piscina.

Força i ànims per a tots!

Associació de Veïs de Bell Resguard

Suspensión Fiestas de Verano 2021

En primer lugar, queremos expresar nuestro apoyo a todos los vecinos de Bell Resguard y del Masnou que se han visto afectados por esta nueva ola de la Covid-19 y les deseamos una rápida recuperación.

Debido a esta situación, nos hemos visto obligados a suspender o, mejor dicho, a aplazar las Fiestas de Verano que íbamos a celebrar del 23 al 25 de Julio. Si nada lo impide, nuestro propósito sería que tuvieran lugar del 3 al 5 de Septiembre. Os animamos a seguir inscribiéndoos en las distintas actividades programadas. Podéis hacerlo en las hojas que, a tal efecto, están en el chiringuito de la piscina.

Fuerza y ánimo para todos!

Associación de Vecinos de Bell Resguard

El Masnou, 19 Julio 2021