UNA FESTA MARCADA PER LA CRISI DE LA COVID

L’ofrena floral que tradicionalment se celebra per aquesta data amb motiu de la Diada de Catalunya, aquest any  ha estat molt condicionada i amb unes circumstàncies molt especials amb l’objectiu de no afavorir la transmissió de la Covid-19.

Per aquest motiu la mateixa no s’ha celebrat com és habitual a la Plaça 11 de setembre i s’ha traslladat a la Plaça Lluís Company, davant el monòlit eregit en record del seu afusellament, que al ser més àmplia permet guardar les distàncies i les normes de seguretat dictades a l’efecte.

L’acte, ha estat presidit per l’alcalde Jaume Oliveres, acompanyat per diferents representants de les forces polítiques que conformen el consistori (i només un per grup polític), sense públic, sense música i sense balls i amb un nombre significatiu d’entitats de la vila, limitades a dos representants per associació.

L’ofrena floral s’ha produït per grups, de manera esglaonada i la nostra associació com és tradicional ha fet acte de presència amb l’ofrena del corresponent ram i desitjant que aquest maleït virus deixi de perjudicar a tots els nostres ciutadans.