Visita al Recinte Modernista de Sant Pau

El passat dia 29 d’agost un grup de 9 veïns vam visitar el Recinte Modernista de Sant Pau, acompanyats pel nostre també veí i guia Guille, amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.

Durant gairebé dues hores vam recórrer els espais més representatius del conjunt arquitectònic, amb les magnífiques explicacions de Guille que ens va ajudar a conèixer les característiques constructives pròpies de l’modernisme i la història i evolució urbanística de la ciutat i de el propi monument.
L’experiència va ser tan positiva que ja estem organitzant una propera sortida per descobrir el nostre entorn tan proper i tan desconegut en alguns casos.
Us mantindrem puntualment informats. Si esteu interessats en alguna activitat en concret, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’Associació.

El pasado día 29 de agosto un grupo de 9 vecinos visitamos el Recinto Modernista de Sant Pau, acompañados por nuestro también vecino y  guía Guille con todas las medidas de seguridad e higiene necesarias.

Durante casi dos horas recorrimos los espacios más representativos del conjunto arquitectónico, con las magníficas explicaciones de Guille que nos ayudó a conocer las características constructivas propias del modernismo, la historia y la evolución urbanística de la ciudad y del propio  monumento. La experiencia fue tan positiva que ya estamos organizando una próxima salida para descubrir nuestro entorno tan cercano y tan desconocido en algunos casos.

Os mantendremos puntualmente informados. Si estáis interesados en alguna actividad en concreto, no dudéis en poneros en contacto con la Asociación

.